HERKES KURALLARA UYMALI

Kırıkkale Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri pazar yerinde Korona virüs (Covid19) önlemleri kapsamında denetim gerçekleştirdi. Pazar yerinde denetim yapan ekipler, vatandaşların pazar yerine girişleri ve alışveriş sırasında sosyal mesafeye uyup uymadıklarını kontrol ederken, kurallara uymayan vatandaşlar uyarıldı. Ekipler, pazar yerinde Kovid19´a karşı tedbir amacıyla sürekli bilgilendirme aparak hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

 

Dünyadaki en ölümcül hastalıktan korunmanın yolları açıklandı Dünyadaki en ölümcül hastalıktan korunmanın yolları açıklandı

SAĞLIKLI GÜNLERE YENİDEN KAVUŞACAĞIZ

Salgına karşın pazarda denetimlerde bulunduklarını belirten ekipler, alışveriş anında pazarcı esnafına Covid19´a karşı tedbirli ve dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunduklarını aktardı. Denetimlerin hafta boyu devam edeceği öğrenilirken, denetim ekiplerinin sayısının arttırıldığı da bildirildi. Zabıta Müdürü Koray Arslan, “Ekiplerimiz, pazar yerlerinde toplum sağlığı için kontroller yaparak, ilçe sakinlerimizi dikkatli olmaya ve kurallara uymaya davet ediyor. Ümit ediyoruz ki, hepimizin ihtiyacı olan sağlıklı, güzel günlere yakın zamanda kavuşuruz ve yine hep birlikte oluruz. Bugünleri de atlatacağız' diye belirtti.