Halk günü öncesi Kırıkkale´de görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Gündeme dair açıklamalar yaptı. Can yaptığı açıklamada, “Diyarbakır Silvan İlçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yapılan saldın sonucu şehit olan Polis Memuru Mustafa Nohut´un ailesine ve Kırıkkalelilere başsağlığı dilekleri ile konuşmasına başlayan Can, “Maalesef ki kanlar dökülmeye devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin operasyonları da devam ediyor”

 

EN BÜYÜK DARBE VURULUYOR

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

 

PKK´ya son zamanların en büyük darbesinin vurulduğunu belirten Can, operasyonların ciddi bir şekilde devam ettiğini söyledi. Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde hain saldırı sonucu Şehit olan Nohut´un ailesine üç milletvekili olarak taziye ziyaretinde bulunacaklarını belirten Can, ülke olarak birlik ve beraberlik zamanı olduğunun belirtti

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Can, TOKİ, DSİ´yi ziyaret ettiklerini ve önümüzdeki günlerde ise İller Bankasını ziyaret edeceklerini ifade etti. Ziyaret amaçlarının hizmet getirmek olduğunu belirten Can, teşkilat ile iyi çalıştıklarını, Kırıkkalelilerin istekleri kapsamında hizmetler getirmek için gece gündüz çalışmakta olduklarını söyledi.