YENİ BİR LİDER YENİ BİR OLUŞUM

Hafta sonu Muhafazakar Yükseliş Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı (MYP) parti binasında olağan kongresini gerçekleştirdi. Yeterli çoğunluğun sağlandığı kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra ise MYP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz´ın mesajı okundu. Kongrede Tek aday olan Yakup İnci başkanlığa seçildi. MYP Kırıkkale İl Başkanı olan İnci yaptığı konuşmada, “Muhafazakar Yükseliş Partisi bir ihtiyaca binaen kurularak bütün ülke genelin de il ve ilçe kongrelerini yoğun katılımlarla yapmak sureti ile yapılacak olan ilk genel seçimlere hazır hale gelmiştir. Türkiye de halkımız var olan bütün siyasi yapıları tasviye etmek için yeni bir lider yeni bir oluşum etrafında toplanmak istemektedir” ifadelerini kullandı.

 

İKTİDAR OLMA ŞANSI

İnci, “Yeni derken eski siyasilerin kabuk değiştirmek sureti ile halka kendisini yeni tanıtma gayretlerini kastetmiyoruz. Yeni derken sayın liderimiz Ahmet Reyiz Yılmaz gibi yeni bir siyasi aktörden bahsediyoruz. Muhafazakar yükseliş parti kadroları gibi yeni kadrolardan bahsediyoruz. Bütün il ve ilçe kongrelerimiz hep aynı coşkuyla yapılmaktadır. Bu coşku bize ilk genel seçimlerde iktidar olma şansımızın da ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Zira seçim sürecinde olmamıza rağmen rekor sayılacak kısa sürede il ve ilçe teşkilatlarının kongrelerini yaparak seçime hazır hale gelmiş olmak halkınızın pırıl pırıl olan liderimize ve hareketimize de teveccühünü göstermektedir.

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

 

FAİZSİZ BİR TÜRKİYE

Türkiye zor bir ekonomik ve siyasi süreçten geçmektedir. Bu dönemlerde ancak Bilge insanlarla kaoslardan çıkılabilir. İşte biz uluslararası piyasalarda ekonomi bilgisi ile ticareti ile rüştünü kanıtlamış bir liderle yola çıkıyoruz. Onun bize ve halkımıza vaadi 'Faizsiz bir Türkiye´dir ' Aynı zamanda halkımızı fırkalara bölenlere karşı büyük bir doktrin ortaya koyarak Atası bir olan millet tek millettir diyerek bu milletin Doğudan batıya Hz. İbrahim soyu milleti İbrahim olduğunu 'Bir İbrahim kavgası Türk İslam davası' adlı eseri ile ortaya koymuştur. Kısaca biz bolluk bereket eşit paylaşım diyoruz. Faizsiz bir Türkiye diyoruz” dedi. Teşkilat Başkan Yardımcısı Fevzi Kaya, MYK Murat Mangilay, Karadeniz Bölge Sorumlusu ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu Nihat Karataş, MYP il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

 

YÖNETİM KURULU

İl Başkanı: Yakup İnci, Nazir Yurtbaş, Hüdaverdi Kırgın, Mustafa İnci, Ayhan Varan, Ömer Solmaz, Ayvaz Kılıçöz, Veysel Açıkgöz, Emrah açıkgöz, Kenan Atar, Benzer Esen

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Alaattin Yurtbaş, Yalçın Öcal, Deriş Örnek, Necati Altan, Bilal Örnek, Mahmut Demir

ÜST KURUL DELEGELERİ

Yakup İnci, Nazir Yurtbaş, Mustafa İnci, Necati Altan, Hüdaverdi Kargın, Kenan atar, Benzer Esen,  Ömer Solmaz

İL DİSİPLİN KURULU ASİL

Mahmut Demir, Alaattin Yurtbaş, Bilal Örnek

İL DİSİPLİN KURULU ASİL YEDEK

Necati Altan, Derviş Örnek, Yalçın Öcak