ATALAY´A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

MEB Komisyonu Başkanı ve Van Milletvekili Beşir Atalay ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığı il teşkilatı ile bir araya gelen Atalay´a il teşkilatı tarafından sürpriz doğum günü yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da katıldığı ziyarette Atalay doğduğu topraklarda yeni yaş günü pastasını kesmenin son derece memnun edici bir gelişme olduğunu dile getirdi. Ziyarette Atalay´a doğum günü münasebetiyle AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından saat hediye edildi.  Atalay, Kırıkkale´nin sılası olması dolayısıyla her fırsatta geldiğini ve gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

 

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale´nin bu dönem seçim bölgesi olmamasına rağmen her fırsatta geldiğini ve yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğinin altını çizen Atalay ‘Gerek Kırıkkale il teşkilatının gerekse Kırıkkale Belediyesinin yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Şehrimiz için hayırlı işler yapmak, yaptığımız hayırlı işlerin mutluluğu ile yaşamak memnun edici. Kırıkkale benim seçim bölgem değil ancak yine de bu şehir için üzerime düşen bütün sorumluluklarımı yerine getirmeye hazırım. Bizim bıraktığımız yerden İl Başkanımız Mürsel bey ve Belediye Başkanımız Mehmet bey çalışmalara devam edecek. Bizlerde kendilerine destek vermeye devam edeceğiz´ dedi.

 

GÜÇ BİRLİĞİNE HAZIRIZ

Kırıkkale´ye yaptığı ziyaretlerin devam edeceğini, ilerleyen günlerde İçişleri Bakanı Efkan Ala´nın da Kırıkkale´ye geleceğini belirten Atalay ‘Bizler Kırıkkale´miz için güç birliği yapmaya ve yapılan çalışmalara destek vermeye hep hazır olduk, yine de hazırız. Yapılan bütün çalışmalarda Kırıkkale´nin ve teşkilatımızın hizmetinde olduk. Bundan sonrada yine bir arada olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale bizim doğduğumuz topraklar. Bu şehirde çok uzun yıllar geçirdik. Şimdi de şehrimizin hizmetindeyiz. Kırıkkale de çok güzel çalışmalar yapıldı. Görüyorum ki bundan sonrada yapılacak güzel çalışmalar için güzel projeler hazırlanmış´ dedi.