Türkiye´ye döner dönmez, ayağının tozuyla TBMM´de açıklama yapan MHP´li Öztürk; “Sayın Cumhurbaşkanımız´a Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci kapsamında 8-9 Temmuz tarihleri arasında Bosna Hersek´e gerçekleştirdiği resmi ziyaretlere eşlik ederek, Bosnalı Hersekli soydaşlarımız ile görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulduk. Bu kapsamda tüm Bosna Hersekli soydaşlarımızın ve Saraybosna´daki Butmir Askerî Üssü´nde görevli Türk askerlerimizin Kırıkkale´ye göndermiş oldukları selamlarını iletmek üzerime bir görev olmuştur.” dedi.

KIRIKKALE ULUSLARARASI ALANDA DA TANITILMALI

Kırıkkale´nin her alanda olduğu gibi, uluslararası alanlarda da tanıtılması gerektiğini belirten Öztürk; “Milletvekilliği öncesinde de olduğu gibi, yurtdışında gerçekleşen her programımızda Kırıkkale´yi tanıtmaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Kırıkkale´nin gerek sanayide, gerekse tarımda yeni yatırımlar için cazibe merkezi olduğunu özellikle her gittiğimiz programda dile getiriyoruz. Diğer yandan Kırıkkaleliler´in yabancı konuklara karşı göstermiş olduğu misafirperverliği de ayrıca belirtiyoruz.

Bosna-Hersek ziyaretimizde de katıldığımız her programda Kırıkkale´nin bu özelliklerini ön plana çıkardık. Buradaki temel amacımız Kırıkkale´nin uluslararası arenada tanınması ve yabancı yatırım çekebilmesidir. Kırıkkale´de görev yapan ve uluslararası programlara katılan tüm hemşehrilerimden bu konuda hassasiyet bekliyorum. Özellikle üniversitemizde görev yapan hocalarımızdan, katıldıkları tüm uluslararası programlarda Kırıkkale´den bahsetmelerini bekliyorum. Valiliğimiz koordinatörlüğünde diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca Kırıkkale´yi yabancı misyona tanıtacak broşürler, bilgi notları gibi dokümanların hazırlanarak tüm ilgili kesimlere dağıtılması sağlanmalıdır.” dedi.

TBMM TATİLE GİRSE DE TÜM ZAMANIMIZ KIRIKKALE´DE GEÇECEK

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

Önümüzdeki günlerde TBMM´nin tatile gireceğini söyleyen Öztürk; “TBMM tatile giriyor ama bizim Kırıkkale Milletvekili olarak görevimiz yeni başlıyor. Bu tatil döneminde karış karış Kırıkkale´yi dolaşacağım, sorunları yerinde dinleyip, yine yerinde çözüm bulma gayreti içinde olacağım. Kırıkkale´nin sahipsiz ve üvey evlat olmadığını, Milliyetçi Hareket Partisi olarak son bir yıl içinde göstermeye çalıştık. Bundan sonra da çalışmalarımız Kırıkkale ve Kırıkkaleliler için olacaktır. Zaten paylaşımcı siyaset anlayışımız gereği, hemşerilerimizle birlikte oluşturduğumuz sinerji her geçen gün büyümektedir.” diyerek, Kırıkkale´nin geleceğinin bugünden daha güzel olacağını savundu. Haber: Emel Selci