19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 100. yılı Keskin ilçesinde coşkuyla kutlandı.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlk tören Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´na, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün çelenginin sunumu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Cumhuriyet Meydanı´ndan başlayan ve aynı noktada sona eren gençlik yürüyüşünün ardından 15-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında Liseli öğrencileri arasında Voleybol, Masa Tenisi,  Futsal Salon Turnuvası etkinlikleri gerçekleştirildi.

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!

BÜYÜK İLGİ

Hava muhalefeti nedeniyle Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü toplantı salonuna alınan törene İlçe Kaymakam Vekili Osman Akbaş, Keskin Cumhuriyet Başsavcısı Orkun Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Müdürü Sadık Bahadır, kurum müdürleri , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli eğitim ve spor uzmanı Sedat Gökbulut tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

GENÇLİĞİN ATA´YA CEVABI

Atatürk´ün Gençliğe Hitabesi Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından okundu. Gençliğin Ata´ya cevabı Keskin Anadolu Lisesi öğrencisi yönetiminde törene katılan tüm öğrenciler tarafından okundu. Törende Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk oyunları ekibi tarafından oratoryo gösterisi yapıldı. Dereceye giren öğrencileri verilen ödüllerin ardından tören sona erdi. Haber Merkezi