Önceki gün akşam yağan yağmur sanayi esnafının yine kabusu oldu. Sanayi'de yaklaşık 60'a yakın iş yerini su bastı. Bir çok iş yerine büyük zararlar oluştu. Esnaflar her yağmur yağışının kendileri için bir felaket sözcüsü olduğunu bu yüzden yağmur yağmaması için adeta dua ettiklerini söylediler.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır?

Arkadaşlarımızın zararı karşılansın

Kırıkkale Oto Sanatkarlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı sabah saatlerinde akşam yağan yağmur sonrasında iş yerlerini su basan iş yerlerini yönetimi ile birlikte tek tek yerinde inceledi. Esnaflarla konuşan Dernek Başkanı Pehlivanlı gerekli çalışmanın başlaması için de yetkililerden destek istedi. Pehlivanlı 'Ciddi anlamda 50 ile 60 iş yerinin maddi hasara uğramış durumda. Bir çok arkadaşımızın iş yerine de sel suları girmiş aletleri kullanılamaz hale gelmiş durumda. Her yağmur sonrasında aynı şeyleri yaşıyoruz. Zaten kıt kanat geçinen arkadaşlarımıza birde sel baskını nedeniyle ayrı bir külfiyet yüklendi. Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz. Bu arkadaşlarımızın zararları karşılansın. Acilen Kırıkkalelin afet bölgesi ilan edilerek Kırıkkaleli hemşerilerimizin ve esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaların yapılmasını istiyoruz