Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu! Milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu! Milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi


Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale GSİM tarafından düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları sona erdi. Şampiyonada Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu oynanan küçük kızlar ve küçük erkekler müsabakalarında şampiyon olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılını hentbolda 4 şampiyonlukla 4´te 4 yaparak büyük başarıyla tamamladı.

 

Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu küçük erkek ve küçük kız Hentbol Takımları grubunda yapmış oldukları bütün maçları kazanarak Hentbol yıldız erkelerde ve yıldız kızlar kategorilerinde Kırıkkale şampiyonu oldu.

 

Müsabakalar Yenimahalle Spor Salonunda oynandı. Kupalarını Gençlik ve Spor Şube Müdürü Adnan Vural´ın elinden alan şampiyon takım öğrencileri, öğretmen ve velilerine büyük bir sevinç yaşattılar. Okullarına yıldız kız ve yıldız erkeklerden sonra küçük kız ve küçük erkeklerde şampiyonluk sevincini yaşatan sporcular okullarında öğretmenler ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandılar.

 

Şube Müdürü Adnan Vural şampiyon olan Kale Ortaokulu küçük kız ve küçük erkek hentbol takımlarının oyuncularını ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk´ü kutlayarak, hentbol sporunu ilimizde başarıyla temsil eden Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti.  Daha sonra dereceye giren okullara ödülleri verildi.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni  Ergin Öztürk, 2014-2015 yılından beri hentbola yoğunlaştıklarını ve 5 yıldır yıldız kızlarda ve küçük kızlarda birinci olduklarını bu senede yıldız erkeklerde  ve küçük erkeklerde birinci olarak 4´te 4 yaparak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Yıldız erkek ve kızlardan sonra küçük kızlar ve küçük erkekler kategorilerinde çifte şampiyonluk yaşayarak başarılarını katlayarak artırdıklarını dile getirdi.

 

Öztürk, hentbol sporunun gelişmesi için Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, “üstün bir gayret ve mücadele sonucu şampiyon olan küçük erkek ve küçük kız Hentbol takımlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Okul Müdürü Hacı Kaplan ise Kırıkkale şampiyonu olan yıldız kız hentbol ve yıldız erkek hentbol  takımlarını ve Beden eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk´ü  okullarına  yaşattıkları bu sevinçten dolayı  kutlayarak, teşekkür etti. Müdür Kaplan, Hentbol takım sporunda  okullarına son 5 yıldır ilimizde  başarıyla temsil ettiklerini bu senede aldıkları 4 kategoride 4 şampiyonlukla 4´te 4 yaparak Kale Şehit  Ferhat Bozkurt Ortaokulu olarak büyük bir başarıya ulaştıklarını söyledi. Haber: Emel Selci