Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte hayallerimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın ufkunu açacak, vizyonunu açacak işlerle ilgilenmemiz gerekiyor” dedi.

 

OKUL MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Yunus Sezer, İlkokul, Ortaokul ve Özel Eğitim Merkezi Okul Müdürleri ile bir araya geldi. Valilik Makam Toplantı Salonu´nda gerçekleşen ve Vali Yardımcısı Sait Özkılıç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Şener ile  35 Okul Müdürünün katıldığı toplantının  açılışında konuşan Vali Sezer, yeni bir çalışma anlayışı belirlemeye ve ortaya koymaya çalıştıklarını, bu anlayışın sadece milli eğitimi değil, turizmden sanayiye, tarıma kadar diğer bütün alanları kapsadığını söyledi.

 

Kırıkkale’de otoparkta otomobil yandı Kırıkkale’de otoparkta otomobil yandı

ATACAKLARI ADIMLARI İSTİŞARE ETME İMKÂNI SAĞLA

Koordinasyon eksikliğinin ve neyin hedef olarak belirlenmesi gerektiğini belirleyememenin sıkıntısının genel olarak yaşandığını vurgulayan Vali Sezer, öncelikleri belirleme ve bu önceliklere göre yeni stratejiler oluşturmanın önemine değindi. Okul Müdürleri ile yapılan bu toplantıların aynı zamanda; okulların akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çerçevesinde atacakları adımları istişare etme imkânı sağladığını ifade etti.

 

NEREDE NE EKSİĞİMİZ VAR?

Göreve başlamasının hemen ardından öncelikle Milli Eğitimin büyük bir fotoğrafını çektiklerini hatırlatan Vali Sezer “ Nerede ne eksiğimiz var? Ne sıkıntımız var? Onları görmeye çalıştık. Bunları yaparken de ev ziyaretlerine, okul ziyaretlerine ve toplantılarına devam ettik. Bu suretle her kesimi dinleme imkânı bulduk. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte hayallerimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın ufkunu açacak, vizyonunu açacak işlerle ilgilenmemiz gerekiyor” dedi.

 

Daha sonra, toplantıya katılan Okul Müdürleri söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundular. Haber Merkezi