ÇATIŞMALARDA YARALANAN PEKDOĞAN´I ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, beraberindeki Mühimmat Depo Komutanı Bakım Albay Yücel Tüylüoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ahmet Güneş, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu ile Suriye´nin El-Bab bölgesinde 16 askerin şehit olduğu çatışmalarda yaralanan uzman onbaşı Niyazi Pekdoğan´ı Etiler Mahallesindeki evinde ziyaret etti.

 

ONLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Bu topraklar üzerinde rahatça yaşamamızı şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Haktankaçmaz “ Şehitlerimiz ve Gazilerimiz her zaman bu milletin dualarında. Onlara çok şey borçluyuz. Canları pahasına mücadele eden bu kardeşlerimizde çok büyük vatan, millet ve bayrak sevgisi var. Böyle bir kahraman evlat yetiştirdikleri ve bu genç yaşta ona bu şuuru verdikleri için ailesini de tebrik ediyorum”

 

GEÇMİŞ OLSUN

Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket

Pekdoğan´a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Haktankaçmaz, 'Gazilerimizin millet için, bizim için yaptıkları fedakarlık için Kırıkkale adına geçmiş olsun demek için buradayız' dedi. Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler, daha sonra Çallıöz Mahallesi´ne geçerek, Kayseri´de izne çıkan askerleri taşıyan otobüse PKK´lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan komando Er Ahmet Gün ile ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.