DEMOKRATİK KAZANIMLARIMIZ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrem Nur Özer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Özer, 'Dünyada hiçbir milletin kadını, ´Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar hizmet gösterdim´ diyemez.' AK Parti´nin haklı mücadelesi sayesinde dili, dini, ırkı, giyimi kuşamı, yaşı ne olursa olsun ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edilmiştir. Demokratik kazanımlarımızı, her yıl olduğu gibi bu yılki 8 Mart´ta da tüm kadınlarla heyecanla paylaşıyoruz”

İNSANLIK ADINA KINIYORUZ

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

“Son günlerde insanlıktan nasibini almamış kişilerin kadınlara yönelik canice kalkıştıkları şiddet eylemleri ile yeniden gündeme gelen kadına yönelik her türlü fiziki ve ruhsal şiddeti, ayrımcılığı bir insanlık suçu olarak görüyoruz. Kadınlarımızın fiziki ve ruhsal şiddete maruz kalmadıkları, ayrımcılığa tabi tutulmadıkları bir dünya bütün kadınların ortak hayalidir. Bu vesile ile kadına yönelik her türlü şiddet eylemine başvuran canileri bir kez daha insanlık adına kınıyoruz”

KADINLAR ANADIR, EŞTİR, KIZ KARDEŞTİR

“Dünya kadınlarla güzeldir. Kadınlar anadır, eştir, kız kardeştir. Kadın, bir bireyin doğumundan ölümüne kadar, gelişmesinde en büyük etkendir. Kadın eğitim ve kültürün başlangıcıdır. Bu sebeple kadın toplumun şekillenmesinde en büyük etkendir. Tarihimiz boyunca toplumumuzun ilerlemesinde, gelişmesinde ve sosyalleşmesinde hep ön planda olan kadınlar, gelecekte de yine toplumumuzun gelişmesinde en ön saflarında yer almaya devam edecektir. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz ve şehit eşleri olmak üzere, içerisinde bulunduğumuz Covid-19 sürecinde büyük emekleri olan kadın sağlık çalışanları ile birlikte bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu