ÇETİN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

 

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!

İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin´in yeğeni İbrahim Çetin´in oğlu Abdullah Akın Çetin´in trafik kazasında vefat etmesinin ardından amcası Mehmet Çetin´in eşi Beyhan Çetin´in rahatsızlığı nedeniyle vefat etmesi Çetin Ailesini yasa boğdu.

 

BİR GÜNDE 2 ACI

Kırıkkale İL gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ile Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin yeğeni Abdullah Akın Çetin´in dün sabah saatlerinde Kırıkkale´de geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesinin ardından, uzun süredir tedavi gören amcalarının hanımı Beyhan Çetin´in de vefat haberi Çetin Ailesi´ni derinden üzdü.

 

YAHŞİHAN´DA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Akın Çetin ve merhume Beyhan Çetin´in cenazeleri Kırıkkale Çalılıöz Mahallesinde bulunan Bağış Camisi´nde kılınan ikindi namazının ardından Yahşihan Aile Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe Belediye Başkanları, Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Çetin Ailesi katıldı.

 

Bizlerde Manşet Gazetesi Ailesi olarak merhum Akın Çetin ve merhume Beyhan Çetin´e Allah´tan rahmet kederli Çetin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Haber: Ayşe Soysal