GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Vali Yunus Sezer, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ dolayısıyla yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Basında Kırıkkale´de buruk bir yıl geçirdiklerini dile getiren Vali Sezer, “Çok değerli gazetecilerimizi ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin. Bugün burada olan çalışan gazetecilerimizin günü. Gününüzü kutluyorum. Allah sağlık sıhhat versin”

DEMOKRASİ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İLE BERABER

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu dile getiren Vali Sezer, “Gazetecilik toplumun her yerinde olmasını gerektiren bir meslek. Gazeteciliğin tatili yok, hafta sonu yok, 24 saat sürekli ayakta olmayı gerektiren bir meslek. Özellikle taşrada gazeteciliği çok kıt imkanlarla yerine getirmeye çalışıyor. Bu bakımdan kendilerine müteşekkiriz. Demokrasi basın özgürlüğü ile beraber eşit olarak yükselmiştir”

GAZETECİLER BİZE REHBER OLUYOR

Vefakâr ve fedakar bir meslek camiasının olduğunu söyleyen Sezer, “Vefayı ben Erhan Bey´in cenazesinde gördüm. Bütün Kırıkkale´yi oraya toplayabilmek çok önemli bir şeydir. Burada daha önce hayatını kaybeden gazetecilerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Bizden önce güzel hizmet yapanlara teşekkür ediyorum. Gazeteciler bize rehber durumunda. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, 2019 yılının güzel geçmesini diliyorum” dedi.

Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket

MERHUM GAZETECİ AİLELERİNE PLAKET VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Vali Sezer, Valilik Basın Yayın Müdürü merhum Yakup Altun, merhum Şair Yazar Hasan Ulusoy, merhum gazeteci Yiğit Tunç, merhum gazeteci İbrahim Akpınar, merhum gazeteci Veli Yılmaz, merhum gazeteci Adnan Yavuz, merhum gazeteci Hasan Cura, Kırıkkale Belediyesi Basın Yayın Müdürü merhum Murat Sekman ve merhum gazeteci Erhan Göğem´in yakınlarına plaket verildi. Daha sonra Vali Sezer, 2018 yılında yaptığı ve 2019 yılında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Haber: Kenan KUZUCU