PERFORMANSLARINI USTACA SERGİLEDİLER

ABC Fen-Anadolu Lisesi´nde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yılsonu gösterisi düzenlendi. Sunuculuğunu koordinatör öğretmenlerden Songül Balcı´nın yaptığı program, öğrencilerin performanslarını ustaca sergiledikleri Artvin yöresi halk oyunları ile açılışını yaparken çok beğeni topladı. Dil öğrenimine verdiği önem ile de öne çıkan ABC Fen-Anadolu Lisesi öğrencilerinin oynadığı İngilizce ve Almanca piyeslerle yoğun ilgi topladı.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Program ABC Fen-Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ‘in 10´uncu sınıf Fen Lisesi öğrencisi Meliha Ulamış´a Tübitak ödülü, Müdür Nevzat Sevine´nin öğrenciler Zeynep Hanceroğu, Ceylin Pekuz, Yaren Başal, Murat Akbulut, Meliha Ulamış, Esma Çorumlu, Furkan Olcar ve Yusuf Şahbaz´a onur öğrencisi ödülünü ve kurucu temsilcisi Gülnihal Güleç´in onur belgelerini takdimiyle devam etti.

MEB, yeni müfredat taslağını yayınlandı MEB, yeni müfredat taslağını yayınlandı

 

KIRIKKALE´DE BİR İLK

Akabinde Kırıkkale´de bir ilk olarak uygulanan Hızlı Okuma ve Anlama dersi sertifikalarının da sunulduğu program öğrencilerden oluşan koronun müthiş müzik ziyafetiyle sona erdi. ABC Fen-Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, “Anadolu Lisesi olarak gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı değerli velilerimize ve çok sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu