Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’ Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’


BAŞKAN ABALI ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Av. Murat Abalı´yı Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları tarafından çiçeklerle karşılanan MHP İl Başkanı Murat Abalı, kendisini bekleyen kalabalık grup ile tek tek tokalaşarak, dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söylediler. 

 15 YILDIR MHP´YE HİZMET EDİYORUM

Daha sonra beraberindeki kalabalık grup ile parti binasına geçen MHP´nin yeni İl Başkanı Murat Abalı, “2007 yılında MHP´den aktif görev almaya başladım. Bu kutlu görevi 2007 yılından 2022 yılına kadar çeşitli kademelerinde devam ettirerek buraya kadar geldim. 3 dönem merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Bir dönem ise MHP Kırıkkale Milletvekilliği adaylığım oldu. Bugünde Allah´ın izni ile bilge liderimiz Devlet Bahçeli´nin takdiri ile bana bu kutlu ve şerefli görevi nasip etti”

 KUTLU DAVAYA BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Bu kutlu hareketin bayrağını kirletmeden, yere düşürmeden taşıyacağına namusu ve şerefi üzerine yemin eden İl Başkanı Abalı, “Bu dualı hareketin, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel taşını oluşturan MHP´nin kapısında bekçi olmak bile benim için bir onur ve şereftir. Allah bugünleri bana nasip etti. Siz yol arkadaşlarımla huzur, birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyeceğiz. Birlikte hareket edeceğimizin sözünü veriyorum”

 ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Başkan Abalı, “Bugünden önce nasıl hizmet ettiysek bugünden sonrada tüm dava arkadaşlarımızla bu davayı bir tık daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız. Bizden önce görev yapan tüm başkanlarımıza emeği geçen tüm yöneticilerimize bu camiaya bir gün dahi olsa gönülden hizmet eden tüm ülküdaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim. Onlar bizim başımızın tacıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Allah birliğimizi daim etsin. Bizi buralara layık gören büyüklerime gönülden teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu bu harekete hizmet edene” dedi.

 İŞTE YÖNETİM

Ahmet Baloğlu, Ali Olgun, Ali Ulutaş, Alperen Akdemir, Bahadır Karayel, Bedirhan Çağlar, Bekir Veske, Bülent Oktay, Cemal Piliç, Dursun Can, Efendi Köksal, Engin Nergiz, Feyyaz Akbudak, Habip Baykal, Hacı Çalı, Hakan Aksan Uzunefe, Hanifi Atmaca, Hasan Savaş, Hasan Tamer, Haydar Şimşek, İsmail Hakkı Silleli, Kemal Karakaya, Mehmet Demirel, Melike Boran, Mesut Akçalı, Metin Altunışık, Muharrem Zengin, Murat Ağırman, Murat Kaya, Mustafa Doğu, Mustafa Şahin, Mustafa Tolun, Necmettin Özçelik, Nuri Yılmazer, Onur Başgül, Orhan Gözüyukarı, Osman Şevket Feroğlu, Ömer Dirican, Ömer Şansal, Ramazan Ayas, Recep Ünal, Reyhani Ercan, Samet Yeşiloğlu, Sinan Taşkıran, Süleyman Araç, Yağmur Ambarkütükoğlu, Yetiş Yağlı, Mesut Dönmez, İlyas Çakıroğlu, İsmail Kuplay, Benzer Sevil, Cihat Pehlivanlı, Ramazan Uyumaz, Tuna Yıldız, Cahit Doğan, İbrahim Kıymaz, Murat Yılmazer, Alparslan Kılıçarslan, Enver Tufan ve Beytullah Başer. Haber: Kenan Kuzucu