1986 yılında Keskin Endüstri Meslek Lisesinden mezun olan öğrenciler, 33 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

 

TEKRAR BULUŞTULAR

Anadolu´da arkadaşlığa verilen önemi anlatma için bir araya gelen 1986 yılında Keskin endüstri Meslek Lisesinden mezun olan 45 arkadaş, 33 yıl sonra tekrar Keskin´de buluşarak hasret giderdiler. 1986 yılında mezun oldukları Keskin endüstri Meslek Lisesinde, 33 yıl sonra tekrar aynı pozu veren 45 arkadaş eski günleri yad ettiler. Arkadaşlığın ve dostluğun önemini vurgulayan arkadaşlar Keskin Belediyesi önünde de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

DUYGU DOLU ANLAR

Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi

Agah Bozkurt, Harun Berkyürek, Doğan Özder´in buluşmayı organize ettiği buluşmada, 45 arkadaş birlikte yemek yediler, sohbet ederek eski günleri birbirlerine tekrar hatırlattılar. 33 yıl önce mezun oldukları okulda tekrar buluşan arkadaşlar duygu dolu anlar yaşarken, okulun her köşesinde anılarının bulunduğunu ve eski günlerin özlendiğini belirttiler.

 

HER YIL DÜZENLENECEK

45 arkadaş, 1986 yılında Anadolu´da arkadaşlığa verilen önemi anlatması için sürpriz yaparak bu olayın tüm Türkiye´de görülmesi gerektiğini ve örnek olmasını düşünüyorlar. Kırıkkale Keskin Endüstri Meslek Lisesi´nden 1986 yılında mezun olan 45 arkadaş 33 yıl aradan sonra buluşarak hasret giderdiler. Her yıl bu buluşmayı tekrarlayacaklarını dile getiren 45 arkadaş, irtibatlarını hiç koparmadıklarını ifade ettiler. Haber: EMEL SELCİ