5 YIL DESTEKLENECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan ZÜCDER Başkanı Uğur Kaymak, dernek olarak temel amaçlarının, temsil ettikleri kuruluşlarla birlikte mevcut sorunları çözüme kavuşturup, sektörün pazar payını genişleterek istikrarlı büyümesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı. Kaymak, 'ZUCHEX ve IDEAL HOMEX fuarlarını, dernek olarak 5 yıl boyunca destekleme kararı aldık. Bu işbirliklerinin temelinde sektörün ihracat payını artırmak var' dedi.

 

KIRIKKALE´DEN DE ÖĞRENCİ GİDECEK

Shell´in 33 yıldır gençleri enerji tasarruflu yenilikçi araçlar tasarlayıp üretmeye teşvik ettiği inovasyon yarışması Ecomarathon, 5-8 Temmuz tarihleri arasında İngiltere´nin başkenti Londra´da gerçekleştirilecek. Yarışmaya Türkiye´den bu yıl 13 takım katılacak. Kırıkkale, Manisa, Bursa, Trabzon, Eskişehir ve Ankara´dan 11 üniversite ve 2 liseden yaklaşık 150 öğrenci, Londra´da Türkiye´yi temsil edecek. Benzin ve dizelin yanında hidrojen, elektrik, etanol gibi geleceğin enerji kaynaklarıyla çalışan prototip otomobiller tasarlayan ve üreten 16-25 yaş arasındaki öğrenciler, Avrupa´da dereceye girmek için yarışacak.

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

 

KOBİ´LER ENTEGRE TESİS YÖNETİMİNE GEÇİYOR

Şirketler açısından işletme ve bakım hizmetlerini bünyelerinde barındırmak, ciddi yatırım ve finansal kaynak gerektiriyor. Bu farkındalıkla da şirketlerin uzmanlaşma alanlarının giderek artması, faaliyet alanlarının dışındaki konular için farklı partnerlerle çalışmasının önünü açmış durumda. Bu sürecin doğal sonucu olarak, Türkiye´nin entegre tesis yönetim şirketi Siteplus, 200´den fazla partnerinin iş yükünü hafifletmek için 4000´den fazla personeliyle 30 şehirde aktif olarak hizmet veriyor. Hedeflerinin 5 yıl içinde Türkiye´nin ilk 3 entegre tesis yönetim şirketinden biri olmak olduğunu belirten Siteplus Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Coşkun, markanın özel güvenlik ve entegre tesis ve site yönetimi başlığı altında hizmet verdiğini söyledi.

 

Haber Merkezi