Yılmaz Hastalara moral verdi

 

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

 

HASTA VE YAKINLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkan Adayı Yılmaz, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi´ne giderek İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest ile sohbet etti. Daha sonra Başhekim Serbest ile birlikte hastanede tedavi altına alınan hastaları ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Adayı Yılmaz, hastalar ve yakınlarıyla bir araya gelerek, hastalara şifalar diledi.

 

İNSAN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

Yılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandığını ifade etti. Kırıkkale´de ki kurumlar ile esnafı ziyaret ettiğini belirten Yılmaz, 'Kurum ziyaretlerimiz sırasında Başhekimimiz  ve hastane çalışanlarını ziyaret ederek hem fikir alışverişinde bulunduk hem de hastanede yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnsan, sağlığı yerinde olmadan hiç bir şeyi başaramaz, hayatını huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdüremez' dedi. Haber: Emel Selci