AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı milletvekili adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Açık Hava Düğün Salonu´nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan 27. dönem milletvekili adayları, salondaki vatandaşlarca coşkuyla karşılandı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatının her daim seçim hazır olduğunu söyledi.

 

KAPI KAPI GEZİYORUZ

Salondaki coşkunun da seçime hazır olduklarının göstergesi olduğunu ifade eden Dağdelen, şunları kaydetti:  'İnşallah 24 Haziran´da Kırıkkale´nin 3 milletvekilini de partimizden seçim Ankara´ya göndereceğiz. Vakit icraat vakti, vakit Kırıkkale vakti. AK Parti´nin Kırıkkale´ye yaptığı hizmetleri herkes biliyor. Kırıkkale´ye son 15 yılda 10,21 milyar lira yatırım yapılmış. Bugün alnımız ak bir şekilde geziyorsak, bunun için milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak sandık bazlı bir çalışma başlattık. Kırıkkale merkezde 41 okul var ve biz 41 çalışma gurubu oluşturduk. Kapı kapı geziyoruz. İnşallah 24 Haziran´a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.'

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

 

KIRIKKALE VEKİLLERİMİZİ UNUTMAYACAK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili 1. Sıra Adayı Ramazan Can, 26. Dönemde uyum içerisinde Kırıkkale´nin gelişmesi noktasında imza attıklarını söyleyerek, “Bunları yaparken değerli kardeşlerim Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´in ciddi bir katkısı oldu. Kırıkkale´nin siyasi tarihi onların isimlerini altın harflerle yazacak. Kırıkkale hiçbir zaman onları unutmayacaktır. Gönül isterdi ki üç Milletvekili devam edelim ama olmadı. Cumhurbaşkanımız iki yeni arkadaşımızı listeye ekledi. Türkiye önemli badireler atlattı. Bunlar ne için yapıldı. Türkiye´de yetişmiş Türkiye beşten büyüktür diyen liderimizi var”

 

SİZLERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

‘Bizler AK Parti Milletvekilleri olarak çok çalıştık´ diyen Milletvekili Adayı Ramazan Can, “15 Temmuz´da adam gibi durduk. Adam gibi duran adamın arkasında sizlerle beraber adam gibi durduk. 57 tane yiğidimiz adaylığa müracaat etti. Fakat 3 kişi seçildi. Bu takdir ve nasip. Burada aday olmayan arkadaşlarımız ileride farklı noktalarda görebiliriz. Buradan çıkacak sonuç ise azimle, samimi ile AK Parti´ye hizmet etmektir. Sizlere çok ihtiyacımız var. AK Parti havuzuna hep beraber su taşıyalım ve Kırıkkale´ye hep beraber hizmet edelim”

 

SESSİZ DEVRİM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili 2. Sıra Adayı Bayram Salim Bozdemir, 24 Haziran´da çok önemli bir seçim yapılacağını söyleyerek, “Türkiye´de ki bu seçimin bir farkı var. Her seçim önemlidir, çünkü her seçime kazanmak için girilir. 24 Haziran´da ki seçimin önemi ise yeni bir sisteme geçiyoruz. Türkiye 2002´den önce 2002´den sonra. 2002´den sonra 16 yıldır Türkiye´de sessiz bir devrim yaşandı. Bir şeye yatırım yapılıyorsa bunun en önemli ayaklarından birisi siyasettir. Siyaset olmayınca bürokrasi kendi kendine bu yatırımları yapmaz. Emeği geçen vekillerimize teşekkür ederim”

 

MUSTAFA´YI YALNIZ BIRAKMAYIN

AK Parti Kırıkkale Milletvekili 3. Sıra Adayı Mustafa Arslan, “Bizlere bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a çok teşekkür ederim. İnşallah alnımızın akıyla geçmiş dönemlerde yaptığımız 3-0´ı yine yapacağız. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Her biri benim ağabeyimdir. İnşallah onlar Mustafa´yı yalnız bırakmayacaklar ve TBMM´ne yollayacaklar. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah TBMM´nde Kırıkkale için elimizden geleni yapacağım ve gençlere yöneleceğim”

 

KIRIKKALE´NİN 3 VEKİLE İHTİYACI VAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 2,5 yıl önce Mehmet Demir ile beraber yeni Milletvekili olduklarını söyleyerek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Biz nasıl başka birinden bayrağı devir aldıysak bugünde biz Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan kardeşimize bayrağı teslim ediyoruz. Kırıkkale´nin 3 Milletvekiline Türkiye´nin ihtiyacı var. 7 Haziran´ı yaşamayalım. 1 ay içerisinde çalmadık kapı, tutmadık el bırakmayalım. Rehavete kapılmadan bu seçimi sonuna kadar sürdürmeliyiz. Kırıkkale Türkiye´nin en orta noktasındadır. Bunun için kapı kapı gezip AK Parti´nin icraatını anlatacağız”

 

TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Kırşehir´den Kırıkkale´ye geleli 41 yıl olduğunu söyleyerek, “Refah, Fazilet ve AK Parti çizgisinde hizmet yaptım. Çok bir zamanda sizlerin de desteği ile hiç kimsenin olmaz dediği anda Allah bize Milletvekilliğini nasip etti. Kırıkkale´ye ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu seçim çok önemli bir seçimdir. Cumhurbaşkanımız birinci turda ipi göğüsleyecek. Bizim daha çok çalışmamız gereken konu 7 Haziran´da yaşanan tabloyu hem Kırıkkale hem de Türkiye yaşamasın”

 

3-0 YAPMAZSAK BAŞARI SAYMAM

“258 Milletvekili çıkardık ve hükümeti kuramadık ve Türkiye yeniden seçime gitti. Cumhurbaşkanına ayrı oy vereceğiz, Milletvekillerine ayrı bir oy vereceğiz. Kırıkkale´de AK Parti´nin 3-0 yapması gerekiyor. Biz sizlerin desteği ile birlikte 2011 yılında 3-0 yaptık. 1 Kasım´da 3-0 yaptık. Üzerime ne görev düşerse gece gündüz çalışmaya hazırım. 3-0´dan başka bir seçeneğimiz yok. Hep beraber 3-0 yapamaz isek bunu ben başarı saymam” dedi.  Toplantıda daha sonra AK Parti milletvekili adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan tanıtıldı. 

 

Haber: Kenan KUZUCU