Kırıkkale Ülkü Ocağı İl Başkanı Tolgahan Toraman, Türk Polis Teşkilatı´nın 174´üncü yıldönümü nedeniyle görevi başındaki emniyet mensuplarına tatlı ikramında bulundu.

 

EMNİYET MENSUPLARI ZİYARET EDİLDİ

Kırıkkale Ülkü Ocağı İl Başkanlığı, Türk Polis Teşkilatı´nın 174´ümcü yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. İl Başkanı Tolgahan Toraman ve beraberindeki ocak mensupları Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Şube Müdürü Duraner Yay´ı makamlarında ziyaret ederek hediyelerini taktim etti. İl Başkanı Tolgahan Toraman ayrıca görevleri başındaki emniyet mensuplarını da unutmayarak tatlı ikramında bulundu.

 

ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN

Ülke huzurunu, gecesini gündüzüne katarak sağlamaya çalışan Türk Polis Teşkilatı´nın başarılarının saymakla bitmeyeceğini ifade eden İl Başkanı Tolgahan Toraman, “174 yıl önce kurulan Polis teşkilatımız, o günden bu yana kahramanlıklarla dolu sayfalara adını yazdırmış bir teşkilattır. Teşkilatımız bu günde de aynı kahramanlıkları geçmiş yıllarda olduğu gibi ortaya koymaktadır.  Halkımız rahat uyusun diye gece gündüz demeden görevini laiki ile yapan Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılını kutlar, tüm personelimize başarılar dileriz. Allah Türk Polisimizin yar ve yardımcısı olsun, güç kuvvet versin.” dedi. Haber Merkezi

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!