DENETİMLER KALETEPE´DE DEVAM ETTİ

Vali Yunus Sezer, Belediye Başkan Vekili Mutlu Erol Bakır ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen Koronavirüs denetimi kapsamında Kaletepe Mahallesi Alparslan Pehlivanlı Bulvarında denetimlere katıldı.

 

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

DENETİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Türkiye geneli ile birlikte ilimizde salgın denetimi ile ilgili kontrollere çıktıklarını belirten Vali Sezer, “Her hafta denetimlerimizi sürdürüyoruz. Denetimlerde daha öncede söylediğimiz gibi maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Farkındalık oluşturarak pozitif vakalara rastlanmaması için çaba sarf ediyoruz. Saha da yaklaşık 450 personelimiz var. İl Müdürlerimizin koordinesinde çalışmalarına devam ediyorlar”

 

EV EV GEZİYORUZ

Filyasyon ekiplerinin de ev ev gezerek uyarılarda bulunduklarını söyleyen Vali Sezer, “Dolayısıyla her alanda bir çok çalışmalarımız var. Vatandaşlarımızdan bu konuda tüm alanlarda dikkatli olmalarını istiyoruz. Her zaman dediğimiz gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım” dedi. Vatandaşlar ise yetkililere teşekkür ederek, kurallara uyduklarını ve bu süreci en kısa sürede atlatmak istediklerini vurguladılar. Haber: Kenan Kuzucu