Sezonun ilk maçında kendi evinde Nevşehirspor karşında zorda olsa alınan galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yapan Türk Metal Kırıkkalespor sezonun ilk deplasman maçında Kayseri´de Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Erciyes maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antremanlarla sürdüren kırmızı mavililer bu maçta kayıp yaşamak istemiyor. Alacağı üç puanlara taraftarlarını sevindirmek istiyor.Bu arada tüm taraftar grupları Kayseri Erciyesspor maçı öncesi tam bir birlik olmuş durumda. Taraftar grupları Kayseri deplasmanında  her zaman olduğu gibi takımlarına destek vereceklerin ve 90 dakika sonunda gülen tarafın kendileri olacağı düşüncesi hakim.

 

GALİBİYET İSTİYORUZ

Muhafızlar Taraftar Grubu Lideri Deniz Eren Öztürk  sezonun ilk maçında Nevşehirspor karşısında oynanan futbolun umut verdiğini söyledi. Öztürk  Kayseri deplasmanında  yine tribünde yerlerini alacakların ve takımların destekleyeceklerini belirterek “ Başka Kırıkkalespor yok. Bu sene hedefimiz belli. Bunun için herkesin daha dikkatli olması gerekiyor. Sezonun ilk deplasman maçına çıkıyoruz. Geçen sezon o sahada oynanan maçta istemediğimiz sonuç almıştık. Biz Takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz. Taşkınlık yapmadan hep destek vereceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz Nevşehirspor karşısındaki futbollarını sahaya yansıtarak galip gelmeleri. Bu maçtan galip gelerek prestij kazanmak ve grup takımlarına zirve yarışında bizde varız mesaji vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…” Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…”

TÜM SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ

71´li Taraftarlar Dernek Başkanı Erdal Aydın sezonun ilk maçında Nevşehirspor karşısında alınan üç puandan dolayı lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Deplasmanda oynayacakları Erciyes maçında birlik içinde takımlarını destekleyeceklerini  belirtti. Aydın “ Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakma zamanı. Pazar günü Kayseri Erciyespor´u  yenerek  ligde var olduğumuzu  göstermemiz gerekiyor  Pazar günü saat 15 de oynanacak olan  maç için hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm Sporsevreleri bu maça davet ediyoruz. Kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da takımımızı yalnız bırakmayalım. Şimdi destek zamanı onun için  hiç kimse taşkınlık yapmasın  90 dakika boyunca  sadece  Türk Metal Kırıkkalespor´a destek verelim” dedi

DESTEK SÜRECEK

Daltonlar Taraftar Grubu lideri Kadir Özer deplasmanda oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçında takımlarını desteleyerek üç puan almaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirterek “Bu sezon takımımıza sonsuz güvenimiz var.İlk hafta maçında da istediğimiz bir sonuç aldık. Ama ligde takımımızın sesini duyurmak için de elimizden gelenin en iyi centilmenlik çerçevesi içinde yapmaya çalışacağız.En büyük arzularının bu sezon BAL liginden kurtulmak” ifadesini kullandı.