DERNEK BİNASINDA YEMEK VERİLDİ

Şehidin ailesi tarafından dernekte yemek ikramında bulunuldu. Dernekteki program, Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit hakkında misafirlere bilgi verilmesi ile başladı. Rıfat Öcal; 'Şehidimiz Kerim Arslan 01 Ocak 1999 tarihinde Kırıkkale İli Sulakyurt İlçesi Çevrimli köyünde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Ankara Ali Suavi İlköğretim okulunda tamamlamıştır.2006 yılında ailesi ile beraber Konya İlimize taşınmış, Orta ve Lise eğitimini de Konya´da tamamlamıştır”

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Dernekte düzenlenen programa, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Yeşilırmak katıldı. Karakaya Cami İmam Hatibi Osman Atasoy tarafından okunan Kuran ve yapılan dualardan sonra Arslan ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.

 

DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale Barosu’nda seçim heyecanı başladı Kırıkkale Barosu’nda seçim heyecanı başladı

Dernekteki anma programı, Sulakyurt İlçesine bağlı Çevrimli köyü mezarlığında Şehidin kabrini ziyaret ile devam etti. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan ve Sulakyurt İlçe Jandarma Komutanı J.Teğm. Mustafa Odabaş´ın katıldığı programda Çevrimli köyü Cami İmam Hatibi Muhammet Yüşa Özçelik tarafından okunan Kuran ve yapılan dualarla Şehit P.Er Kerim Arslan şahadetinin 1.yılında, bu vesile ile de bütün Şehitler bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı. Haber: Ersin Atasayar