Araçtan bilgim yok

Sosyal medya başta olmak üzere Sözcü Gazetesi ve diğer haber sitelerinde yer alan haberin gerçekleri yansıtmadığını belirten Saygılı, cadde ve sokaklarda dolaşan aracın tamamen bilgisi dışında olduğunu söyledi. Haberlerde bahsedilen aracı 10 gün önce emniyet müdürlüğüne şikayet ettiğini ve ilgili incelemelerin ardından aracın parka çekilip soydurulduğunu belirten Saygılı, konuyla ilgili olarak yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını söyledi.

Yazılar söküldü

'AKP Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı' ifadelerinin yer aldığı aracın ne kendisiyle nede partisiyle ilgisinin olmadığını açıklayan Saygılı, 'Adaylığımın açıklanmasın ardından Kırıkkale cadde ve sokaklarında korsan bir şekilde dolaşan bu araç tamamen bilgim dışındadır. Bahsedilen araç 10 gün önce emniyet müdürlüğüne şahsım tarafından şikayet edilmiş olup parka çekilmiştir. Aynı şekilde araç üzerinde bulunan yazı ve stickerler sökülmüştür.

Milli iradeye saygı

Sosyal medya başta olmak üzere çeşitli haber sitelerinde ve gazetelerde yer alan haberler tamamen asılsız olup seçim sürecinde şahsımızı yıpratmaya yöneliktir. Aday adaylığımdan aday oluşuma kadar gelinen süreçte halkımızın ve seçmenimizin hiç birine en ufak saygısızlık yapacak bir durum oluşmamıştır ve buna da asla izin vermeyiz. Süreçte bana ve ekibime güvenen halkımızı ve parti teşkilatımızı zan altında bırakacak hiçbir girişim olmamıştır. Ne bugün nede yarın milli iradeye olan saygımız hiçbir zaman değişmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' dedi.