ŞEHİRLERE GEZİ DÜZENLENİYOR

Bu yılda Okul Müdürü Mehmet Al, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Zehra Al ve İngilizce öğretmeni Alev Açıkgöz rehberliğinde 16 öğrencimizle birlikte 19-24 Haziran tarihleri arasında İtalya´nın Roma, Floransa, Venedik, Pisa, Lucca ve Rimini şehirlerine gezi düzenledi.  

 

HEDEFLEMEKTEYİZ

Özel Gazi Koleji Kurucu-Müdürü Mehmet Al “Gezimiz İtalya´nın Rimini şehrinde bulunan, kardeş okulumuz olan Scuola secondaria Aurelio Bertola ziyaretimiz ile başlayıp Avrupa´daki eğitim sistemini ülkemizdeki eğitim sistemiyle karşılaştırarak kültürler arası etkileşimi sağlayıp , kardeşliğimizi ve dostluk bağlarımızı pekiştirmek, öğrencilerimizin yabancı dili en etkin şekilde kullanmalarını pratik yapmalarını sağlamak, yaparak-yaşayarak ve yerinde öğrenmeyi gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz”

 

150 ÖĞRENCİMİZİ GÖTÜRDÜK

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

“Her yıl düzenlenen yurt dışı gezi amacımız, ülkelerin kültürel ve tarihi mirasını öğrenmek, Türk kültürü ile Avrupa kültürünü karşılaştırma fırsatı bulmak ve yabancı dil pratiğini yerinde yapmayı sağlamaktır. 2008 Yılından beri devam eden Avrupaya yapmış olduğumuz Yurt Dışı Proğramlarımıza 150 öğrencimizi götürdük. Bundan sonra gelecek yıllardada bu proğramımız her yıl farklı bir ülkeye olmak üzere devam edecektir” dedi. Haber: Emel Selci