Türk Metal Kırıkkalespor yönetim kurulu üyesi Emin Buhari Özdemir, Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Emniyet spor karşılaşmasının ne kadar kritik bir karşılaşma olduğunu biz yönetim kurulu teknik kadromuz ve tüm futbolcularımız çok iyi biliyor ve bu maçın hazırlıklarını da bu doğrultuda sürdürüyoruz dedi.

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

Özdemir, Bizler bu yola inanarak çıktık, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız 53 puanla grubumuzda lideriz.  Bu karşılaşma bizim için ne kadar önemli ise rakibimiz Emniyetspor içinde bir o kadar önemli onlarda ligde kalmak için kazanmak zorunda rakibimiz de 16 puan ile 10. sırda yer alan bir takım ifadesini kullandı.

 

Yönetim kurulu üyesi Özdemir, Pazar günü Sivas deplasmanın dan 3 puan ile dönüp hedefimize doğru ilerleyeceğiz Bizler bu yola inanarak çıktık, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız. Kırıkkale spor´a gönül veren taraftarlarımız da buna inansınlar dedi.

Özdemir, Biz yönetim olarak Teknik ekibimize ve tüm futbolcu kardeşlerimizle bu sene şampiyon olacağımıza inandık ve bunu başaracağız.  Kırmızı- lacivertli renklere gönül vermiş herkesi sevindireceğiz. Ligin bitimine 2 hafta kala,  maçlarımızı kazanıp Kırıkkale´ye yakışan şampiyonluğu getirmek istiyoruz dedi.