O HERKESİN ANNESİ

 

Kırıkkale´nin ‘Tülay Annesi´ olarak tanıdığı Tülay Yapıcı, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılması için Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi ile koordineli çalışıyor. Geçtiğimiz gün TOKİ 1+1 de ikamet eden 125 ailenin yardımına koşan Tülay Anne, ailenin dertlerini dinliyor, sorunlarına çare bulmaya çalışıyor.

 

TÜLAY ANNE 1+1´LERİ UNUTMADI

Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi´nden aldığı destekle Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan 125 adet gıda kolisini TOKİ 1+1 de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Dün olduğu gibi bugünde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Tülay Anne, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu söyledi.

 

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ 

Koronavirüs krizi nedeniyle Ramazan ayının getirdiği bu değerlere bu yıl her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Tülay Anne, “Bereket ve rahmeti beraberinde taşıyan, 11 ay özlemle beklediğimiz Ramazan ayını bu yıl bütün dünya ile birlikte küresel salgın tehdidi altında yaşıyoruz. Koronavirüsün yol açtığı olumsuz koşulları birlik ve beraberlik içerisinde aşabiliriz”

 

TEŞEKKÜRLER

Son olarak Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´e ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür eden Tülay Anne, “Valimiz Sayın Yunus Sezer ve Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı olmazsa biz bu yardım işlerinde çok zorlanırız. Allah razı olsun bizlere ellerinden geldiği kadar destek veriyorlar. Bizlerde onların aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin yaralarını sarıyoruz. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.  Haber: Ersin Atasayar