HER KESİMİN SORUNUYLA İLGİLENİYORUZ

Yüksek İhtisas Hastanesi Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Cebrail Elidemir, Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran ile taşeron kadrosundan devlet kadrosuna geçiş yapan bazı işçiler, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´e ziyarette bulundular. Teşekkür için gerçekleştirilen ziyarette Başkan Dağdelen, her kesimin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

 

ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu´nun kadro konusunda özverili şekilde çalıştığına dikkat çeken Dağdelen, “Kadroya geçiş yapan özel şirket çalışanlarımızın hiçbir hak kaybına uğramaması için özenli şekilde çalışma gerçekleştirildi. Artık bu arkadaşlarımız devletin işçisi, devletin kadrolu çalışanları olacaklardır. Hükümet ve parti olarak her zaman milletimizin, mazlumun, sıkıntısı ve problemi olanların yanındayız” dedi.

 

BAŞKAN ERDURAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale genelinde 2 bin 800 kişiye yakın çalışanın taşerondan kadroya geçiş için başvuru yaptığına vurgu yapan Öz Büro-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Erduran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu´na teşekkür ettik. Özel şirket çalışanlarının yıllardır bu kadroyu beklediğini belirten Erduran, “Cumhurbaşkanımızın verdiği müjde ile bütün şirket çalışanlarının hayalleri gerçekleşmiş oldu” şeklinde konuştu.

 

KİT´LERDE ÇALIŞANLARDA

BU MUTLULUĞU YAŞARLAR

Erduran, “Taşeron işçiler, işten çıkarılma korkusuyla taksitli alışveriş bile yapamazken her ihale sonu acaba işim sona erer mi düşüncesiyle çalışırken bu güvence bizlere son derece mutluluk ve huzur vermiştir. İnşallah KİT´lerde çalışan kardeşlerimiz de bizimle aynı mutluluğu yaşarlar. Biz inanıyoruz ki; Cumhurbaşkanımız, o kardeşlerimizin de yüzlerini güldürecektir. Bizler Öz-Büro İş Sendikası olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her zaman yanındayız” dedi.

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!

 

Haber Merkezi