Ak Parti Yahşihan İlçe Medya Tanıtım Başkanı Zeki Büyükkömürcü´nün oğlu Akın ile Recep Meşe´nin kızı Sibel düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Çiftlerin nikahını Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kıydı.

 

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

MUTLULUKLAR

Çiftin düğünü Kırıkkale´deki Mersan Düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğünde nikahı kıyan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, düğünde yaptığı konuşmada, düğün ve nikahın hayırlı olması temennisinde bulundu. Evli çifti ve ailelerini tebrik eden Sungur, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Bugün ailelerin ve çiftin en güzel günü en mutlu günü. Her iki aile, evlatlarının bu güzel günlerini görmüş oldular. Allah onlara evlatlarının mutlu günlerini görmeyi nasip etti. Hayatın her anında çiftimize her zaman birbirlerine destek olmalarını tavsiye ediyorum ve çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”dedi.

 

BÜYÜK İLGİ

Sungur, evlilik cüzdanını bir ömür boyu saklanmak üzere çiftin ikisine birden teslim etti. Büyükkömürcü ve meşe ailelerinin nikah şahidi olarak gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ise genç çiftlere bir ömür mutluluklar diledi. Nikah törenini ardında düğün yakınları gecenin sonuna kadar doyasıya eğlendiler.