Mahalleler dezenfekte ediliyor

 

Kırıkkale Belediyesi´nin Koronavirüs ile mücadele kapsamında sürdürdüğü mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği dezenfekte ve yıkama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

SIRASI İLE MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, çalışmalara kentin en işlek yeri Akşemsettin ve Yeni Mahalle başlayarak, yoğun olarak kullanılan cadde ve sokakları dezenfekte etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı açıklamada, küresel bir sorun haline gelen salgına karşı alınan tedbirleri ilk günden itibaren titizlikle uyguladıklarını belirtti.

Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret

 

BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Koronavirüse karşı Kırıkkale´de kapsamlı bir mücadele gösterdiklerini aktaran Saygılı, ' Meydan, cadde ve kaldırımların köpüklü ve tazyikli suyla yıkadıktan sonra mahallelere geçtik. Toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesine kadar hassasiyetle önlemleri alıyoruz. Bakanlıklarımızın bizlere gönderdiği genelgelere uyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah bu süreci en kısa zamanda hep birlikte atlatacağız.' ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Atasayar