Asrın Koleji öğrencisi İpek Yıldırım LGS´de 1 milyon 472 bin 088 öğrencinin katıldığı sınavda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.

 

SINAVA 1 MİLYON 472 BİN 303 ÖĞRENCİ KATILDI

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) liselere geçişte 20 Haziran´da uygulanan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. Sınavda tüm sorulara doğru cevap veren Asrın Koleji öğrencisi İpek Yıldırım, 1 milyon 472 bin 088 öğrencinin katıldığı sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

 

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

İpek Yıldırım için Asrın Koleji´nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Asrın Koleji Yönetimi, öğretmenler, İpek Yıldırım ve ailesi katıldı. Basın toplantısında bir konuşma yapan Okul Müdürü Bayram Aydoğdu “Öğrencimizi tebrik ederken başarının tesadüf olmadığını ve okulumuz eğitim sisteminin bu başarıyla birlikte bir kez daha Kırıkkale´deki en iyi eğitime sahip olduğunu söylüyoruz” dedi.

 

ÖĞRETMENLERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK FEDAKÂRLIK YAPTI

LGS´deki başarısında Asrın Koleji öğretmenlerinin katkısının çok büyük olduğunu aktaran İpek Yıldırım, “Bu süreçte öğretmenlerimin katkısı çok büyük oldu. Onlar, bizler için okuldan sonra etütlere kaldılar ve tüm boş vakitlerinde bizler ile ilgilendiler. Pandemi sürecinde online dersler, soru çözüm saatleri, ayrıca yapamadığımız soruları, eksikleri gün boyunca takip ettiler ve son zamanlarda günlük deneme sınavı ile takip ettik. Kısacası bizler için çok fedakârlık yaptılar. Ailemin de katkısı çok büyük.” şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM KURULU TARAFINDAN TEBRİK EDİLDİ

Kırıkkale´nin seçkin kolejlerinden olan Asrın Koleji bünyesinde eğitim alan İpek Yıldırım, LGS´de kazandığı bu büyük başarıyla hem okulunun hem de Kırıkkale´nin gururu oldu.  Asrın Koleji Yönetim Kurulu tarafından tebrik edildi. Kazandığı birinciliğin ardından, sınava çok iyi çalıştığını belirten İpek Yıldırım, kendisini en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerine, her zaman destek olan okul yönetimine ve ailesine teşekkür etti.

 

ASRIN´DA ÖĞRENCİ OLMAK AYRICALIKTIR

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve gurur duydukları öğrencileri İpek´in bu başarı için oldukça disiplinli ve özverili çalıştığını dile getiren okul yönetimi, “Asrın Koleji olarak öğrencilerimizin hayatın her alanında başarıya ulaşmaları için çalışıyoruz. Biz eğitim hayatları boyunca öğrencilerimizin hem derslerinde, hem sosyal hayatta, hem de sportif branşlarda kendilerini ispatlayacak imkânlar sunuyoruz. Özgüveni artan çocuklarımız da başarılarıyla bizim göğsümüzü kabartıyorlar. Asrın´da öğrenci olmak ayrıcalıktır”

 

GURUR DUYDUK

Son olarak Okul Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Temiz “Okulumuz adına gurur duyduk. Başarının tesadüf olmadığını bir kez daha vurgulamak isterim. Öğrencimizi tebrik eder. Ömür boyu başarılarının devamı dilerim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Türkiye birincisi İpek Yıldırım altın ile ödüllendirdi. Haber: Kenan Kuzucu