93 SPORCU KATILACAK

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünün organizasyonu ve ev sahipliğinde düzenlenecek olan turnuvaya Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Karabük, Bolu ve Bilecik illerinden Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan Öğrencilerden 93 sporcu ve idareci katılacaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek Voleybol Turnuvasına katılacak sporcu ve idareciler Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünce ağırlanacaktır.

 

FİKSTÜR BUGÜN ÇEKİLİYOR

Kırıkkale Barosu’nda seçim heyecanı başladı Kırıkkale Barosu’nda seçim heyecanı başladı

Turnuvada görev alacak hakemler, gözlemciler ile maçların oynanacağı salon Kırıkkale Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünce organize edilecektir. Turnuva maçları Başpınar Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır. Turnuvanın fikstür çekimi 16 Nisanda, açılış töreni 17 Nisanda yapılacak olup final maçı ise 20 Nisan Cuma günü oynanacaktır. Turnuvada dereceye giren takımlar için ödül töreni final maçından sonra düzenlenecektir. Turnuvada birinci olan takım Kredi ve Yurtlar Kurumu İller Arası Türkiye Şampiyonasına katılacaktır.

 

CENTİLMENLİK ÖN PLANDA

Turnuvanın ev sahipliğini ve sporcu kafilelerinin ağırlanmasını sağlayacak olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü İ. Haluk Karahan “Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, aralarında birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan geleneksel Voleybol Turnuvasının centilmenlik ruhunun ön planda olması gayesiyle tüm takımlara başarılar diliyoruz ve tüm sporseverlerin turnuvaya katılmasını bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi