KÜ´den öğrencilere yardım eli

 

Kırıkkale Üniversitesi´nin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Cihat Kartal başkanlığında, PODİUM Müdürlüğü, Öğrenci Konseyi, Genç TEMA Topluluğu, Düşünsel Hukuk Topluluğu ve Genç Girişimciler Topluluğu´ndaki gönüllüler ile birlikte bu yıl Haydar Dede İlkokulu´nda bir faaliyet düzenlendi.

 

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Faaliyet kapsamında minik öğrencilere kış seti ile birlikte kırtasiye malzemeleri ve sportif araç/gereçler hediye edilmiş olup, okulun kısmi inşaat malzemeleri tedarik edildi. Topluluk içindeki çocuk gelişim uzmanları tarafından, eğitsel nitelikte çeşitli oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirildi. Proje sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Cihat Kartal, bu etkinliklerin her yıl gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirildiğini, amaçlarının Kırıkkale´de öğrenim gören öğrenciler ile Kırıkkale Üniversitesi arasındaki ilk bağlarını kurmak olduğunu, gelecek mesleki tercihlerinde bir vizyon oluşturmanın yanı sıra faaliyetlerini imkanlar doğrultusunda sürdürmeye devam edeceklerini açıkladı.

 

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

BÜYÜK BİR GÜÇ

Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Umut Mert Özkan, böyle bir projeye katılmanın ve destek vermenin kendileri için bir onur olduğunu, aynı zamanda üniversiteyi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını, proje kapsamında birçok fakülteden öğrencinin gönüllü olarak yer aldığını, her birinin fazlasıyla emek verdiğini ve yorulduklarını ifade etti. Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Yılmaz emeği geçen herkese ve arkalarında her zaman büyük bir güç olarak gördükleri üniversitenin değerli hocalarına teşekkürlerini sundu. Aynı zamanda proje sonunda minik öğrencilerin yüzlerindeki gülümsemenin kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. Haber: Ahmet Özhan