Başarılı teknik direktör Nihat Baran ile yolların ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına giren Türk Metal Kırıkkalespor aradığı hocasını buldu. Geçtiğimiz günlerde görüşme yapılan Ankara Adliyespor´un Başarlı antrenörü Sadullah Acele ile kesin anlaşmaya varıldı.  Kulüp binasında yapılan görüşmeye Başkan Metin Karakuş´un yanı sıra ikinci Başkan Mürsel Öcal, Mali Sekreter Zekai Tufan, Genel Kaptan Metin Gılıç, yönetim kurulu üyeleri Metin Süngü, Köksal Çakır katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan görüşme sonrasında anlaşılamayan ufak detaylar konuşulduktan sonra anlaşmaya varıldı.

HEP ŞAMPİYONLUĞA OYNAMIŞTIR

Futbol hayatının büyük bir bölümünü Göztepe de sürdüren Sadullah Acele, Çubukspor ve Ankara Adliye takımlarını çalıştırdı. Yeni hoca Acele “Kırıkkale´nin Türk futbol tarihinde yeri olan bir takım olarak bu görevi bana layık görenleri utandırmamak için tüm yönetim, futbolcular ve taraftarlarımızla takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya hazırım. Kırıkkale yıllardır her zaman şampiyonluğa oynamış ekip. Bizimde bu sene bir hedefimiz var. Bu hedef içinde elimizden geleni yapacağız.Bu sezon da şampiyonluğu kovalayacak bir ekip oluşturma içine gireceğiz” ifadesini kullandı.Bu arada Sadullah Acele´nin yardımcı antrenör olarak Arif Hadi Gedikli ilede  anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında dördüncü gol sesi Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında dördüncü gol sesi

OTOBÜS GELDİ

Kırıkkalespor´un uzun yıllardır en büyük sıkıntısı olan ulaşım konusunda bir ilke imza atıldı. Bursa´da yaşamını sürdüren Kırıkkale´li bir iş adamı tarafından kulübe bir otobüs hibe edildi. Otobüs kulüp binası önüne çekildi. Önümüzdeki günlerde giydirmesi yapılacak olan otobüsün yeni sezonda Kırıkkalespor´un ulaşım problemini çözeceği belirtildi.