İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Yılmaz, esnafların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet etti.

 

VALİ SEZER İLE SOHBET ETTİLER

Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi

Başkan Adayı Yılmaz, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP İl Başkanı Hayati Çimen ve İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ile beraber ilk olarak Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´i ziyaret ettiler. Vali Sezer ile bir süre sohbet eden Başkan Adayı Yılmaz daha sonra Valilik binasında bulunan kamu kurum ve kuruluşundaki çalışanlar ile bir araya geldi.

 

ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden ve vatandaşlardan teveccüh gören Başkan Adayı Yılmaz,  valilik ziyaretinin ardından esnafları da ziyaret etti. Esnaftan destek isteyen Yılmaz, “Sizin yaşamış olduğunuz sorunlar beni de etkiliyor. Sizin halinizden en iyi ben anlarım çünkü bende Kırıkkale´nin sorunlarını iyi biliyorum' diye konuştu. Vatandaşlar ise Yılmaz´a destek sözü verdiler. Haber: Emel Selci