Geleceğimiz için AK Parti'ye oy verin

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarını babasının vefatının ardından devam ediyor. Saygılı sabah saatlerinde Şehitlikte yapılan törene katılarak şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen ve dertlerin dinleyen Saygılı öğleden sonra ise programını ziyaretlere ayırdı.

Vatandaşlarımız hep beraberiz

Belediye Başkan adayı Saygılı Babası Kaya Saygılının vefatının ardından kendisine başsağlığı dileyen bu acı günüde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Saygılı seçime kısa bir süre kaldığını seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Saygılı Kırıkkale için büyük projelerinin olduğunu, 'Kırıkkale Türkiye'nin gözde bir şehri olması için çalışacağız. Özellikle sosyal manada proje adımlarımızı atacağız. Vatandaşımızın rahat nefes alabileceği alanlar oluşturacağız. Özel müteşebbislerin Kırıkkale'de faaliyete geçmesi için gayret göstereceğiz. Kırıkkale hem sosyal, hem kültürel, hem ekonomik olarak ciddi bir gelişime geçerek, istediğimiz konuma getireceğiz. Farklı projeler ile gelişimin adımlarını hep birlikte olduğumuz vatandaşlarımızla yine birlikte atacağız' diye konuştu.

Projelerimizi hazırlatıyoruz

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, 'Bu konularda gayretlerimiz devam edecek. İnşallah istikrar devam edecek. Vatandaşımızın ve sizlerin desteği ile AK istikrar devam edecek. Projelerimizi hazırlatıyoruz. Oldukça profesyonel bir biçimde halkımıza duyuracağız. İnşallah sunduğumuz tüm projeleri bir bir hayata geçireceğiz' dedi.

18 Mart'ı unutmadı

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı 18 Mart şehitler günü ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Saygılı mesajında şu ifadelere yer verdi 'Çanakkale; Bu destanı yazan kahraman Türk ordusunun savaşta dahi insanlığını unutmadığını tüm dünya milletlerine gösterdiği bir yerdir. İnsan olmanın, insana saygı duymanın, vicdan sahibi olmanın zaman ve yer koşuluna bağlı olmadığını, kahraman Türk ordusu tüm dünyaya Çanakkale'den göstermiştir. Yaralı düşmanı hastaneye sırtında götüren, vurduğu düşman gemisinden denize düşen askerlerin kurtulabilmesi için top ateşini kesen Mehmetçik yalnız Gelibolu'da değil tüm dünya uluslarının gönlünde de Abideleşmiştir. İşte bu bilinç ile 'Savaşın söndürdüğü binlerce genç beden Gelibolu da yan yana yatmaktadır.
İşte bu anlayış ile dünyanın öbür ucundan ülkemizi parçalamaya gönderilen ve neden geldiklerini bile bilemeden ölen askerler bizim de 'evladımız' sayılmıştır. Bir kez daha tüm dünya milletlerine 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' diyoruz. Bu büyük Zaferin 99. yıldönümü vesilesiyle, bu savaşta yer alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi; minnet, saygı ve şükranla bir kez daha anıyorum'