AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mustafa Elitok dün yerel ve ulusal basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Aday Adayı Elitok, doğma büyüme Kırıkkaleli olduğunu ve doğduğu günden bu güne kadar Kırıkkale´de yaşadığını söyleyerek; “1998 – 2004 yılları arasında özel bir firmada yöneticilik yaptım, daha sonra Kırıkkale´de öğretmenlik yaptım. Kırıkkale için aday oldum çünkü Kırıkkale´nin sorunlarını biliyorum” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİM

Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!

Kırıkkale´nin meclisle irtibatı arasında sıkıntıların olduğunu dile getiren Elitok, “Bunu gidermek ve Kırıkkale´nin sorunlarını iletebilmek için aday oldum. Adaylık sürecimde aday olmamın nedeni, çevremdeki insanların istekleri doğrultusunda oldum. Sorunların nasıl çözüleceğini ve hangi yollarda nasıl daha kolay sonuç alabileceğimizi iyi biliyorum. AK Parti´nin kuruluş döneminde Gündoğdu Mahallesi´nde elimizden gelen çalışmayı yaptık ve çıkar gözetmedik”

71 PROJEM VAR

Aday olsa da olmasa da partinin ve Kırıkkale halkının yanında yer alacağını söyleyen Elitok, “Kimseden benim kişisel bir beklentim yok. Biz bir dava uğruna buradayız. Amacımız davamızı sürdürerek daha ileriye taşımak. Benim 100´ün üzerinde projem var. Fakat Kırıkkale´nin plakası 71 olduğu için bir de hedefimiz 2071 olduğu için projemi 71´e indirdim. Adaylığım kesinleştiği zaman bu projeyi basınla paylaşacağım. Aday olmazsam bile projemi milletvekillerine sunacağım” dedi.

Haber: Kenan KUZUCU