KÖYLERİN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde saatte 160 metreküp beton santrali ile 1200 metrekare kapasiteli yapılan Kilit Parke ve Beton Santrali´nde incelemelerde bulundu. Çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alan Vali Sezer, köylerin örnek köy haline dönüştürülmesi amacıyla gerekli malzemeleri bu tesisten karşılanacaklarını söyledi. Hazır beton üretiminin de yapıldığı tesiste ayrıca kilit parke, bordür taşı ve yağmur oluğu üretimi de yapılıyor.

 

YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Balışeyh´ten Sulakyurt ilçesine bağlı Akkuyu- Çayobası köyleri arasında devam eden 14 km´lik sathi kaplama yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yunus Sezer, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Üyelerinin de yer aldığı incelemelerde Vali Sezer, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi

VATANDAŞLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Son olarak Vali Sezer, Sulakyurt ilçesine bağlı Yeniceli köyünde incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sezer, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Haber: Kenan Kuzucu