1973 yılında kurulan ve şehrimizin en eski derneği olan Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneği olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Tek liste halinde yapılan genel kurulda dernek başkanlığına Köksal Çakır getirildi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneğinin Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan İlyas Eliri´nin aday olmadığı genel kurulda yeni başkan ve yeni yönetim kurulu belirlendi. Tek liste halinde yapılan genel kurulda Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneğinin yönetim kurulu başkanlığına Köksal Çakır getirilirken, yönetim kuruluna Adem Onan, Arif Eroğlu, Bilal Yıldız, Burak Akçalı, Çağrı Cilasun, Ziya Köstekli seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise İlyas Eliri, Fatih Türkekul, Mustafa Ucael getirildi.

 

DAHA AKTİF BİR DERNEK OLACAĞIZ

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

Genel kurul sonrası bir konuşma yapan dernek Başkanı Köksal Çakır “Genel kurul toplantımıza katılan tüm hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Toplantımızda yeni dernek başkanı ve yeni dernek yönetim ve denetim kurulu seçimi yapılmış ve oy birliğiyle yönetim ve denetim kurulu seçilmiştir. Eski başkanımız İlyas Eliri ve yönetimine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Derneğimizin daha aktif bir şekilde yoluna devam etmesi için yeni yönetim olarak üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi. Haber: Kenan KUZUCU