Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adaylığını açıkladı! Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adaylığını açıkladı!

Gazetemize maç öncesi açıklamalarda bulunana Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş,  Artık nefesler tutuldu. Takım büyük finale kilitlendi.  Tek çaremiz kazanmak ve Şampiyonluk hedefine ulaşmak dedi

Kırıkkale´nin Bal ligindeki tek temsilcisinin Kırıkkalespor olduğunu ifade eden Başkan Karakuş Şehrin ve Takımın büyük bir şampiyonluk beklentisi içinde olduğunu ve bu şansın kendi ellerinde olduğunu belirtti.

Başkan Karakuş, Uzun bir lig maratonunu geride bırakarak grubumuzdan lider olarak çıktık. Birçok zorluklarla mücadele ettik ama sonunda bunu başardık. Aslında bundan önceki açıklamalarımda ifade etmiştim. İnanın BAL ligi en zor liglerden biri Ayrıca mücadele verdiğimiz 6 grup çok çok güçlü bir grup ama biz tüm zorlukların üstesinden geldik. Buradan Teknik kadromuza futbolcularımıza taraftarlarımıza ve bu takıma emeği geçen ve yardımda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Pazar günü Afyon´da oynayacağımız maç sadece Türk Metal Kırıkkalespor´un değil, tüm Kırıkkalelilerin maçı olacak Afyon´da takımımızı yalnız bırakmayalım futbolcularımız sahada elinden gelenin en iyisini yaparak maçın sonunda şampiyonluk yaşayacağımıza cani gönülden inanıyoruz dedi.

TEK ÇARE KAZANMAK

Kulüp başkanı Metin Karakuş, Kırıkkalespor´un eline büyük bir fırsat geçti. İnşallah bu şansımızı Play-off maçında iyi bir skorla kapatıp hedefe ulaşacağız. Sarayönüspor karşısında şansımızda kaderimizde kendi elimizde. Şehirde takımın havası ve taraftarın havası mükemmel. Bu maçın ne tekrarı var ne de telafisi var. Onun için tek çare sahadan galibiyetle ayrılmaktan başka şansımız yok Bu Şehrin ve bu taraftarların şampiyonluk sevinci yaşamaya hakkı var dedi.