10 KİŞİ KALDI

Bal Ligi 6. Grupta zirve mücadelesi veren Anadolu Kırıkkalespor ligde lider Bartınspor´u konuk etti. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Anadolu Kırıkkalespor evinde hezimete uğradı. Taraftar desteğini arkasına alan Anadolu Kırıkkalespor mücadeleye iyi başlamasına karşın 27. dakikada Kayu´nun gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kalınca tutunamayınca lider Bartınspor´a 5-1 yenilmekten kurtulamadı.

 

İLK YARI 3-0 SONA ERDİ

Kırıkkalegücü futbolcularından anlamlı pankart Kırıkkalegücü futbolcularından anlamlı pankart

Rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Bartınspor´ın ilk golü 37. dakikada Ramazan´dan, ikinci golü 33. dakikada Ömer´den geldi. Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla bitmesi beklenirken 45+3´te Bartınspor´dan Kaan Kırıkkalespor savunmasının hatasını iyi değerlendirip takımının üçüncü golünü attı ve ilk yarı 3-0 Bartınspor´un üstünlüğü ile sona erdi.

 

TEK GOLÜMÜZÜ MURAT TAN ATTI

İkinci yarı 10 kişi ile sahaya çıkan Anadolu Kırıkkalespor dalga dalga gelen rakibinin atakları karşısında zorlandı. Maçın 49. Dakikasında Murat Tan takımımızın tek golünü atarak durumu 3-1 yaptı. Bu golden sonra yeniden atak oynamaya başlayan Bartınspor farkı açtı. 53. Dakikada Ramazan Taş ve 78. dakikada Şeref´in golleri ile durumu 5-1´e getirdi. Maçın 85. dakikasında kazanılan penaltı sonrası topun başına gelen Kırıkkalesporlu Murat Tan´ın vuruşu kaleci Mehmet´te kaldı. Bu golden iki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince deplasman temsilcisi Bartınspor hiç ummadığı bir skorla 3 puanı alıp Kırıkkale´den ayrıldı.