KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Polisevi´nde düzenlenen yemek programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti. Programda Kur´an-ı Kerim okundu şehitler için dua edildi. Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, terör örgütü FETÖ/PDY´nin 15 Temmuz bu hain kalkışmasının unutulmaması gerektiğini söyledi.

 

AYNI RUHLA MEYDANLARA ÇIKTIK

Yeni nesillerin aynı ihaneti tekrar yaşamamaları için tüm detayları bilmeleri gerektiğini vurgulayan Haktankaçmaz, şöyle konuştu: 'Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı´nda, terörle hangi ruhla mücadele ettiysek, 15 Temmuz´da da aynı ruhla meydanlara çıktık. Bugün şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Kendilerini en kıymetli emanetlerimiz olarak görüyoruz. Rabbim bu ihanetleri bir daha bu millete yaşatmasın”

 

MİLLİ BİRLİK DUYGUSU DAHA DA PERÇİNLEŞECEK

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!

“İnşallah aramızdaki milli birlik duygusu daha da perçinleşecek. Ülkemiz ve milletimiz sonsuza kadar bu topraklar başı dik bir şekilde varlığını devam ettirecektir. Vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum” dedi. Yemek programına, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve diğer yetkililer katıldı.