Geniş katılım oldu
Kaletepe Mahallesi`nde ikamet eden ve çevresinde seviler bir kişi olan Hacı Mustafa Selci`nin cenazesi sabah saatlerinde evinden alınarak Nokta Camii`ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkaüle Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, DP Keskin Belediye Başkan Adayı Bülent Altınışık olmak üzere, çok sayıda siyasi parti temsilcisi, belediye başkan adayları, belediye başkanları, oda başkanları, esnaflar ve iş adamları ile spor ve basın camiasından bir çok kişi katıldı.

Köyde toprağa verildi
Cenaze töreninde Cengiz Selci ve Mustafa Selci`nin yakınları taziye dileklerini kabul ettiler. Nokta Camii`nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından cenaze Mustafa Selci`ni köyü olan Mahmutlar Şarklısı`ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Burada da cenaze namazı kılındı. Buradaki cenaze törenine de çok sayıda katılım oldu. Esnaflar, iş adamları siyasetçiler, bürokratlar ve gazeteciler cenaze töreninde hazır bulundular. Törenden sonra Selci ailesi burada da taziyeleri kabul etti. Köydeki törenin ardından baba ocağına gelen Selci ailesini yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Yalnız bırakmadılar
Cenaze törenine Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen ve çevre illerdeki cemiyet başkanları da yalnız bırakmayarak cenaze törenine katıldılar. Ailenin en büyük ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Selci ailesine taziyeye gelenler destek olmaya çalıştılar. Cengiz Selci`nin bir hayli üzgün olduğu gözlenirken, basın, bürokrasi, esnaf, siyaset, iş dünyası ve spor camiasının önemli isimleri teselli etmeye çalıştı. Selci ailesinin bir süre Kaletepe`deki baba ocağında taziyeleri kabul etmeye devam edeceği bildirildi.