Kırıkkale spor camiasının sevilen isimlerinin başında gelen Mühimmatspor Kulüp başkanı Turgut Gazioğlu MKE'den emekli oldu. Gazioğlu için bir MKE lokalinde bir veda yemeği verildi. Mühimmat fabrikasına 1974 yılında memur olarak göreve başlayarak 40 yıl hizmet vererek, Sosyal İşler Kısım Müdürü olarak görev yaparken kendi isteği ile emekli olan Turgut Gazioğlu MKE lokalinde Fabrika Müdürü Sait Altıntaş Fabrika Müdür muavinleri M.Emin Yiğit ,Mustafa Baran ,İşletme Müdürü Satılmış Yunusoğlu ,Halil İbrahim Gerem . Boks Antrenörleri Oğuz Serin, Asalettin Pekdoğan büro memurları Celal Demir ile çok sayıda sosyal hizmetler personeli, Mühimmat Spor kulübü Sporcularının da katıldığı bir yemekle emekli oldu.

Arayacağız

Mühimmatspor kulüp yöneticileri Mühimmat fabrikasında 40 yıl hizmet veren aynı zamanda, Mühimmat Spor kulübü Başkanlığını 20 yıldır yürüten Gazioğlu'nun emekli olmasına sevindiklerini söylediler. Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş konuşmasında'' Gazioğlu çalışkan o kadarda espirili sakin görünümlü ama atom karınca gibi bir müdürümdü. Çok başarılı idi, Mühimmat Spor Kulübü Başkanlığını 20 yıldır yürüten mücadele veren Gazioğlu'nu çok ararız görüşündeyim. Sivil hayatında yani emekliliğinde huzur sağlık mutluluk içinde geçirmesini diliyorum.Her zaman MKE nın kapısı ona açıktır yolu açık olsun. Eşine çocukların yaşamlarında Turgut bey gibi başarılarının olmasını diliyorum Turgut beyin emekliliği hayırlı olsun ''dedi.

Bizler bir aile gibiydik

Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu! Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu!

Turgut Gazioğlu veda yemeğinde göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü. Gazioğlu,.''MKE Kurumundaki görevlerim süresinde hiçbir arkadaşlarımla olumsuz bir durumum olmadı. Her zaman sevgi ve saygılıydık kardeşçe yaşadık. Memurlukla başladığım göreve idareci olarak ta uzun yıllar hizmetim oldu. Bu geçen günlerimi unutmak çok zor gelecek sanırım. Bizler bir aile gibiydik evimden çok arkadaşlarımla beraber iş ortamındaydık. Spor Faaliyetlerine elimden geldiği kadar artılı olmaya çalıştım olduğuma da eminim iyi bir başarımız olmasaydı 20 yıldır bu görevde duramazdım. Mühimmat Spor Kulübüne başarılar diliyorum, mesai arkadaşlarıma yaşamlarında sağlık huzur diliyorum hakkınızı helal edin '' dedi. Konuşmaların ardından Mühimmat Fabrikası Sait Altıntaş tarafından bir başarı plakete verildi.