YILMAZ ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, şehir merkezindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti, CHP ve DP yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile sabah saatlerinde ilk ziyaretini esnaflara yaptı. Cadde de bulunan bütün dükkanları tek tek gezen Yılmaz, esnaflarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

 

BELEDİYE BÜTÇESİ ÇARÇUR EDİLMEYECEK
Vatandaş ve esnafların büyük ilgilisi ile karşılaşan Yılmaz, anlatılan sorunların takipçisi olacaklarını ve mutlaka çözüme kavuşturacak adımlar atacaklarını belirtti. Esnaflar Mahir Yılmaz´a Belediye bütçesinin çarçur edilmeden yöneteceğinden şüphelerinin olmadığını söyleyerek, “İnanın biz ailece sırf bu özelliği nedeniyle gönül rahatlığı ile oyumuzu vereceğiz” dedi.

 

SOKAKTAKİ SİMİTÇİNİN BİLE HAKKI VAR

Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret

Duyduğu bu sözler karşısında mutlu olan Mahir Yılmaz, “Belediye bütçesinde sokaktaki simitçinin bile hakkı var. Ben kendi bütçemi istediğim gibi kullanıp harcayabilirim ama belediye bütçesini kullanırken önce sokaktaki simitçinin ve ayakkabı boyacısının bile burada hakkı olduğunu düşünmem lazım” dedi. Son olarak Yılmaz, Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği´ni ziyaret ederek, küçük bisikletçi Azra´ya başarılarının devamını diledi. Haber: Emel Selci