Gönül kırmadan isteklerimizi söylüyoruz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sayğılı ile birlikte İl Başkanı Mehmet Demir il başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclisi adaylar, ile birlikte Orman Müdürlüğü, ve Türkiye işçi emeklileri derneğini ziyaret ettik.Emekliler Cemiyeti Başkanı Basri Keskin ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin Kırıkkale'de 40 bin emekli olduğunu ve Kırıkkale'nin emekli şehri olduğuna vurgu yaparak, bunun ile ilgili projelerin olup olmadığını sordu. Keskin, ' Biz işçi emeklileri olarak gönül kırmadan tüm partililere isteklerimizi söylüyoruz. Kırıkkale'mizde nüfusun neredeyse yarısı emekli. Yaşlılarımız için sağlıklı bir yer talep ediyoruz. Onların daha huzurlu ve sağlıklı bir yerde toplanıp vakit geçirmelerini istiyoruz.Gönül isterdi ki meclis üyesi veya il genel meclis listelerinde bir emekli olsun' ifadesinde bulundu.

Projelerimiz var

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise bu konuda ciddi bir çalışma stratejisi izleyeceklerini ve kesinlikle emekliler ile ilgili projelerinin olduğunu ifade etti. Saygılı, 'Emeklilerimiz aynı zamanda bizim ustalarımızdır. Çünkü onlar bu şehirde büyümüş, yetişmiş ve emekli olmuşlardır. İçlerinde birçok meslek erbabı vardır. Dolayısıyla onlara usta demek çok isabetli olur. Her birinin tecrübesi var. Biz bu tecrübeden faydalanmak istiyoruz' diye konuştu.

Hobi bahçesi oluşturacağız

Ustalarımız diye tabir ettiği emekliler için projeleri olduğunu söyleyen Saygılı, 'Emeklilerimiz için birçok proje üretiyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları profesyonel ekibimiz yürütüyor. Bu konuda sıkı bir çalışma izleyip vatandaşımıza daha iyi hizmeti vermek için çalışacağız. İnşallah sizinle de bir araya gelerek istek ve talepleri değerlendirip ortak kararlarımızı hayata geçireceğiz. Emeklilerimiz için hobi bahçesi ve bu projeyi her iki emeklimiz ortaklaşa yararlanacak. Bir bahçi oluşturucağız. Burada süs bitkisi yetiştirilecek. Bu bitkilerde şehrimizin çeşitli bölgelerinde değerlendirilecek. Olayın ticari boyutunu düşünmüyoruz. Ancak talep olursa bu süs bitkilerini satarak emeklilelrimize ekstra bir gelir sağlayabiliriz' şeklinde konuştu.