Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür eden vatandaşlar 'Biz yıllar öncesinden hissemizi satın almıştık fakat tapularımızı alamıyorduk. Başkanımız güzel bir çalışmaya imza atarak hisselerdeki hacizleri kaldırıp tapularımızı almamızı sağladı. Kendilerine teşekkür ederiz' dediler.

Tapularına kavuştular

Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

Başkan Saygılı, 'Tapularını alamayan vatandaşların mağduriyeti söz konusuydu. Özellikle tapu tahsis belgesine sahip olamayanlardan tapularını alamayanlar vardı. Belediyemizin üzerindeki hacizler sebebiyle tapularını alamamışlardı. Çok şükür bu sorunu giderdik. Bu sizlerin hakkıydı, gecikmiş oldu, ben belediye adına sözlerden özür diliyorum. Elhamdülillah bu sorununu da çözmüş olduk' dedi.

Yeni çıkan yasa ile birlikte bir çalışma yaptıklarını söyleyen Saygılı, 'Kırıkkale Belediyesi'nde hissesi olup da satın alan fakat tapularını alamayan vatandaşlarımızın Belediye hisseleri üzerindeki hacizleri kaldırdık. Daha önce satın alanlar parasını ödeyenlerin tapularını teslim ediyoruz' dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Saygılı, mağdur vatandaşların mağduriyetlerini gidererek tapularını dağıttı.