Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucu Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, gazetemizi ziyaret etti. Gelecek Partisi´nin Kırıkkale´ye iyi geleceğini söyleyen Başkan Ekinci, gece gündüz çalışmalarına ara vermeden başlayacağını söyledi.

 

Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama

KURUCU BAŞKAN EKİNCİ

Kongre ve saha çalışmalarının yanı sıra teşkilatlanma çalışmalarına da son sürat devam eden Gelecek Partisi´nin Kurucu Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci oldu. Yetki belgesini Gelecek Partisi´nin Ankara´daki Genel Merkez binasında, teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı´nın elinden alan Ekinci, “Bu önemli göreve layık görüldüğüm için Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu´na ve partimizin yetkili organlarına teşekkür ediyorum”

 

MERKEZDEN ALINAN LİSTELER DEĞERLENDİRİLECEK

Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, ilk olarak genel merkezden aldığı listeler doğrultusunda hareket edeceklerini söyleyerek, “Bana sosyal medya ya da telefondan ulaşan kişiler üzerinden İl Başkanlık binamızı kurana kadar kendi büromdan çalışmaları yürüteceğiz. Bu noktada başvuruları benim üzerinden değerlendireceğiz ya da genel merkezimizin internet sitesi üzerinden bana yönlendirilecek. Birebir görüşmelerimiz olacak, görüşmelerde önce tanışacağız”

 

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

‘Her bir vatandaşımız gelecek gönüllüsü olarak bizim için değerlidir´ diyen Ekinci, “Bunda illa bir yerde görev alması gerekmiyor bizim herkese kapımız açık. Kesinlikle bir dışlayıcı politikamız yok. Türkiye Cumhuriyeti´nde yaşayan her bir vatandaşımız bizim için değerli ve kıymetlidir. Genel başkanımızın bizlere söylediği şey şu. Sadece basın olarak açıklamalar yapmayın her vatandaşımızı yerinde ziyaret edin. Biz televizyonun arkasından insanlara uzanan bir parti değiliz. Birebir halkın içinden halka ulaşan bir partiyiz. Ondan sonra bütün ilçelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz”

 

DENETİMİMİZ SIKI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Denetimleri sıkı şekilde sürdürdüklerini belirten Ekinci, “Liyakat esaslı şeklide hak edenin ve gerçekten bu davaya gönül verecek insanların yanımızda yer almasını istiyoruz. Sırf ben bu partinin il teşkilatındayım diyenler değil, vatandaşlarımıza yardımcı olmak isteyenler için bende bu ülkeye bir katkı sağlayım diyen duyarlı insanlara ihtiyacımız var”

 

YOL ARKADAŞLARIMIZ OLACAK

Son olarak Ekinci, “İl ve ilçe teşkilatlanmalarımızı oluştururken en önemli husus liyakattir. Partimizin değerlerine sahip çıkan, değerlerimizin sorumluluğunu bilen ve farkında olan, bu değerlerimizi korumak için emek ve mesai harcayacak her bir hemşerimiz yol arkadaşımız olacaktır. Burada önemli diğer bir husus ise bölgecilikten ve ayrımcılıktan uzak her kesimin söz hakkına sahip olduğu bir teşkilatlanma kurmaktır. Çünkü Kırıkkale küçük bir şehir olsa da çeşitlilik açısında oldukça karma yapıya sahip olup, her kesimden insanın sesi olacak seslerin yanımızda yükselmesi bizim için elzemdir” dedi. Haber: Kenan Kuzucu