İLÇE HASTANELERİNİ ZİYARET ETTİ
İl Sağlık Müdürü Tiftikçi beraberindeki heyet ile birlikte Keskin Devlet Hastanesi´ni, Çelebi Toplum Sağlığı Merkezi ile Çelebi 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Karakeçili Devlet Hastanesi´ni ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu, hem de personelin istek, talep ve şikayetlerini değerlendirdi. 

Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama

NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPIYORUZ
Tiftikçi, “Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en rahat ve ulaşılabilir kolay bir biçimde yararlanmasını istiyoruz. Bu noktada ilçe hastanelerimiz, burada görev yapan personel ve bina şartları en güzeli neyi gerektiriyorsa onu yapma bilincindeyiz. Bu çerçevede çalışan personelimize de, doktorumuza da buralarda çok işler düşüyor”

 

HİZMET BİLİNCİ İLE YAPMAMIZ GEREK

“Yaptığımız ve yapacağımız her hizmette halka hizmeti hakka hizmet bilinci ile yapmamız gerek. Yaptığımız ziyaretlerde muayene olmak için gelen hastalara hastanenin durumu ile ilgili bilgiler sorduk, aldıkları hizmetlerden ayrı bir memnuniyet duyduklarını gördük, aynı zamanda da böyle bir tesisin ilçelerimizde olması nedeniyle teşekkür ve hayır dualarını aldık” dedi. Doç. Dr. Uğur Tiftikçi, poliklinik çalışanlarıyla bir araya gelerek istek ve önerilerini de dinledi. Haber: Emel Selci