Kalabalık müracaat töreni

Yerel seçim yaklaşırken aday adaylarının müracaatı da devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkan adaylığı için ismi uzun süredir gündemde olan Kemal Albayrak, dün AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı müracaatını yaptı. Albayrak'a kalabalık bir topluluk eşlik etti. Alabalığın bir kısmı içeride bir kısmı ise dışarıda heyecanla bekledi. Kemal Albayrak müracaatını yaparken, kendisine İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Hayırlısı olsun

Müracaat dilekçesini İl Başkanı Mehmet Demir'e veren Kemal Albayrak, 'Bizim işimiz hizmet. Biz hizmet etmek istiyoruz. Hizmet etmeye geldik. Buradaki herkes dostlarımız, arkadaşlarımız. Eski dost düşman olmaz' diye konuştu ve İl Başkanı Mehmet Demir ile tokalaştı. Kemal Albayrak'ın parti için önemli olduğunu söyleyen İl Başkanı Mehmet Demir'e 'Kemal beye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Partimiz aday adaylarımız ile böyle güçleniyor' diye konuştu.

Kamuoyu ve teşkilat var

Dilekçeyi alan Mehmet Demir, Kemal Albayrak ile birlikte partinin giriş kapısı önünde bekleyenlerle tek tek tokalaştı. Kalabalık Demir, Albayrak ve Babayiğit ile tokalaşarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Albayrak'ın dilekçesini alan Mehmet Demir, dikkat çekici açıklamalarda da bulundu ve 'Birileri adaylık için konuşuyor olabilir. Ama bu adayların bir teşkilatı ve bir de kamuoyu var. Onları da dinlemek ve hesaba katmak gerekiyor' dedi.